Designed by Wallflower Architecture + Design this truly unique house occupied 855 square meters space on a 1200 square meter site. The house is located in Singapore and has plenty unusual ideas implemented in its design. The best one among these things is an internal garden. Thanks to column-free vistas the garden connects all public spaces like the entrance, dining areas, swimming pool and formal living area. The private spaces in contrary are hidden from visitor’s eyes. All the courtyards have different material finishes. That helps to maintain temperature difference between courtyards, the living, dining and pool. That difference helps to catch breezes that move around the house. The second story of the house has solid hardwood louvers that can be adjusted by hand allow the desired amount of breeze and sunlight to filter through.