Located on the west boundaries of Madrid in los PeƱascales, this house designed by Inaqui Carnicero Alonso-Colmenares is characterised by airy spaces on a plot oriented towards the south. Incorporating two granite rocks at its entrance, the first floor of the home appears to float over the glass of the ground floor. Four bedrooms sit elevated on the first floor along with study spaces. On the ground floor, a unique bay window located at 1.4 metres high captures the skyline of the landscape whilst drawing attention to the concrete ceiling. Both floors are integrated by two double height ceilings which indicate a loft like space. Outside, an infinity pool drapes off the edge of the landscape and can be accessed from the ground floor living room – in which, a large slide door integrates the inside space and out.